Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Volvo går i kødet på Tesla med en elbil i luksusklassen

Polestar 1 er en toptunet elbil, der kan banke de fleste benzindrevne konkurrenter af banen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tesla skal ikke føle sig alt for sikker i sin førerposition som leverandør af drønlækre elbiler i direktør-klassen. Nu kommer Volvo nemlig med en konkurrent, som ser ud til at kunne udfordre Elon Musks luksusbiler.

Polestar 1 er en elbil, der i såvel design som motorkraft, befinder sig i den absolutte topklasse. Den har 600 hestekræfter, hvilket er betydeligt mere end de fleste benzindrevne konkurrenter.

Den kommer dog først på markedet i midten af 2019, og til den tid skal du have sparet cirka 1,1 million danske kroner sammen for at køre den hjem i garagen. Volvo introducerer dog et abonnementskoncept, så man i stedet for at betale hele beløbet på en gang kan betale en månedlig ydelse, der også dækker service.

Volvo Polestar 1. Volvo Polestar 1.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere