Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye Nokia-mobiler på gaden i april

Tre af Nokias nye Android-mobiler er snart i handlen i Danmark.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

På årets Mobile World Congress i Barcelona blev der præsenteret et hav af spændende nye mobiler, som dog ikke alle ender i Danmark.

Det gælder dog ikke for tre nye Nokia-mobiler, for nu har Nokia meldt ud, at flere af deres nye Android-smartphones, der netop blev præsentere på mobilmessen i Spanien, finder vej til de danske kyster d. 19. april. Det er tale om Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus samt Nokia 6.

Alle tre nye smartphones er en del af Android One-programmet fra Google og er klar til brug med Android Oreo.

”Vi er glade for at bringe de første Nokia-smartphones fra 2018 til det danske marked og har store forventninger til dem. Den feedback vi har modtaget fra forbrugere og partnere i Danmark efter lanceringen har været meget positiv og opmuntrende, og vi ser frem til et begivenhedsrigt og vellykket år”, siger Ossi Korpela, General Manager, Nordics hos HMD Global.

Alle tre mobiler kommer i handel den 19. april men kan bestilles nu. De anbefalede priser ligger på 2190 kroner for den nye Nokia 6, 2990 kroner for Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco bliver den dyreste med 5990 kroner. Dog kan Nokia 8 Sirocco kun fås ekslusiv hos YouSee.

Nokia 7 Plus
Nokia 8 Sirocco - forhandles eksklusivt af Yousee i Danmark
Nokia 6



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere