Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu er det slut med at lede efter nøglerne

​Den lille Deltaco BT-131 nøglering siger til, når du kommer for langt væk fra dine nøgler .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

BT-131 er en lille enhed der forbindes med din Android- eller iOS smartphone via Bluetooth, og som sikrer, at du aldrig igen går væk fra dine nøgler, tasker eller andre værdifulde ejendele.

Så snart BT-131 mister kontakten med app’en, vil alarmen gå i gang. Hvis du ikke kan finde dine nøgler, og du har Deltaco BT-131 i dit nøglebundt, kan du nemt finde dine nøgler, ved blot at trykke på ’Alarm’ i iSearching app’en.

Deltaco BT-131 starter en alarm, og en lille diode vil blinke rødt. iSearching app’en understøtter op til 10 BT-131 enheder, og du kan navngive hver enhed afhængigt af hvilket element det er tilknyttet.

BT-131 kan også fungere som en shutter til dit smartphonekamera. Når enheden er parret med din smartphone, kan du bruge den, når du er inde i kameraet app på din telefon.

Den fungerer som shutter til billeder og ikke til video.

Deltaco BT-131 koster omkring hundrede kroner og kan købes hos diverse online forhandlere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere