Under overskriften "porteføljekonsulenter til Danmarks største sundheds-it projekt" søger Region Hovedstadens IMT-afdeling folk.
"Der er tale om et af de kommende års største digitaliseringsprogrammer i den offentlige sektor."
Sådan hedder det om Region Hovedstaden og Region Sjællands projekt, hvor de er "gået sammen om at anskaffe og implementere en ny, fælles sundhedsplatform."
"Programmets samlede økonomiske ramme løber op i mere end en milliard kroner over de kommende 4-5 år."
"Og programmet vil hurtigt beskæftige mere end 200 fuldtidsressourcer - og involvere endnu flere medarbejdere," hedder det videre.
200 fuldtidsressourcer
De 200 fuldtidsressourcer, der står omtalt i jobopslaget, er altså nuværende regionale folk, der bliver flyttet over og arbejde med projektet?
"Det er folk, som frikøbes eller fritages fra andre opgaver. Vi fokuserer vores indsats omkring sundhedsplatformen og ikke alle mulige andre opgaver," forklarer koncerndirektør Svend Hartling fra Region Hovedstaden.
Det er lidt mere uklart på nuværende tidspunkt, hvor mange nyansættelser der vil finde sted i forbindelse med projektet.
"Vi er i gang med en analyse af, hvilke ressourcer og kompetencemix, der er behov for i projektet."
"Det kan medføre, at vi er nødt til at ansætte nogle yderligere medarbejdere i regionen, men det er en proces, vi først forventer afsluttet i starten af næste år," forklarer Svend Hartling.
Leverandøren til projektet forventer, at "et betydeligt antal nye stillinger vil blive oprettet i Danmark", men også her er det ikke helt på plads endnu.
"Betydeligt antal nye stillinger" i Danmark
Hos Epic og NNIT vil man frem mod underskrivelsen af kontrakten den 20. december 2013 stille med et team af implementerings- og systemudviklingsspecialister i afklaringsfasen.
"Det er planlagt, at Epics formand, Carl Dvorak, kommer til kontraktunderskriften," oplyser Implementation Executive Lars-Oluf Nielsen fra Epic.
Ordren har da også været oppe at vende hos Epics amerikanske topledelse.
"At være udvalgt til dette projekt var et væsentlig emne på det seneste Epic-bestyrelsesmøde, der fandt sted lige efter annonceringen," forklarer Lars-Oluf Nielsen videre.
Han forklarer, at aftalen udgør "en meget væsentlig og vigtig langsigtet relation mellem Region Sjælland/Hovedstaden og Epic".
Konkret vil NNIT-medarbejdere og en række af Epic's projektressourcer være placeret i Danmark og tæt knyttet til teammedlemmer og eksperter i USA og Europa.
"Selv om det faktiske antal nyansatte personer i forhold til antallet af dem, der allerede befinder sig i de organisationer, er ukendt på dette tidspunkt, forventer vi, at et betydeligt antal nye stillinger vil blive oprettet i Danmark for at opfylde behovene i projektet," forklarer Lars-Oluf Nielsen fra Epic.
System vil spille sammen med andre
I blev vurderet til at være bedst på funktionalitet - men ikke økonomi. Bliver det en god, men dyr løsning, som regionerne får?
"Vi er sikre på, at kunden har evalueret løsningen til samlet set at være den mest fordelagtig løsning for dem. Vi tænker, at dette er et spørgsmål, regionerne er mere kvalificeret til at besvare," forklarer Lars-Oluf Nielsen.
Regionernes formand Bent Hansen (S) har i forbindelse med udbuddet understreget, at landets epj-systemer skal kunne spille sammen.
Og det bekræfter Epic vil blive tilfældet i forbindelse med det nye system.
"En del af udbuddet har været at sikre sig, at løsningen kan integreres med den danske sundheds-it infrastruktur, herunder bla. Medcom. Epic-løsningen er også et åbent system, der giver mulighed for yderligere integration til andre systemer efter behov," forklarer Lars-Oluf Nielsen.