TDC satser på ny mobilportal

En af TDC's store satsninger i år bliver en ny indholdsportal til mobilkunderne, Mobilfly. Portalen er allerede i luften, men TDC har endnu ikke slået på tromme for den. Den skal nemlig udvikles stille og roligt.

TDC vil snige sig uden om priskrigen på det danske mobilmarked ved at satse på indhold med høj kvalitet til sine mobilkunder. Det skriver telekoncernens eget medarbejderblad, Aspekt.

TDC sendte allerede sidste år en ny mobilportal, Mobilfly, i luften, men det skete uden at slå på tromme for den. Det vil til gengæld ske senere i år, for TDC's medarbejderblad betegner portalen som "en af TDC Mobils store satsninger for 2004".

TDC har 40.000 brugere på mobilportalen hver måned, og ifølge markedschef Claus Stenholt er det hovedsageligt kunder, som også taler meget i mobiltelefonen.

- Jeg tror på, at Mobilfly skaber loyalitet og værdi i TDC Mobil-brandet hos dem, siger han til Aspekt.

Claus Stenholt betegner det som en af sine store opgaver at opdrage kunderne til, at de kan bruge mobiltelefonen til andet end at tale i og SMS'e fra. Over for medarbejderbladet pointerer han, at teknologien er nået meget længere, end det kunderne efterspørger i dag.

Ifølge Claus Stenholt var det meget bevidst, at TDC ikke sendte Mobilfly i luften med brask og bram sidste år.

- Vores plan er at udvikle portalen undervejs, og derfor var vi ikke interesseret i alt for meget pres på den fra begyndelsen, siger han til medarbejderbladet.

På mobilportalen har TDC samlet indgangene til en række forskellige mobiltjenester og tilpasset dem til forskellige telefontyper. Selve indholdet omfatter alt fra spil til vejrudsigter, og mange af kategorierne kommer fra eksterne leverandører.

- Der er ingen tvivl om, at indholdets kvalitet er altafgørende. Vi kan lave nok så flot et design, men hvis ikke kunderne kan bruge indholdet til noget, så er Mobilfly død, siger Claus Stenholt.

Han fremhæver, at TDC har flyttet to tredjedele af salget af Java-baserede spil til mobiltelefon fra internet til den nye mobilportal.

Portalen kan benyttes af alle TDC-kunder, selv om opkoblingen er hurtigst, hvis de benytter datateknologien GPRS. Det koster almindelig data- eller telefontakst at koble sig på, og nogle af tjenesterne koster ekstra.

Mobilfly er forberedt til 3G, men til Aspekt gentager Henning Dyremose, at det langt fra er givet, at TDC lancerer den nye mobilteknologi i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere