Artikel top billede

Han skal stå for it til Giro d'Italia i Danmark

Enkeltmandsfirma er hyret ind til stå for flere it-opgaver under Giro d'Italia i Danmark. Nedbrud må bare ikke forekomme.

Kent Salling Fløe ejer enkeltmandsfirma Rocklyd fra Herning.

I de kommende dage står han over for sin absolut største opgave, når han skal stå for lys, lyd, tv og et par andre it-relaterede opgaver under de første etaper af cykelløbet Giro d´Italia, der køres i Danmark.

"Det går løs fredag med holdpræsentation, så enkeltstarten og siden etaper. Der må det bare ikke gå galt," siger Kent Salling Fløe.

Han er blevet hyret ind til opgaver under løbet i Danmark og forberedelsen begyndte allerede i november sidste år, oplyser han.

135 millioner seere i 165 lande følger det store cykelløb, hvor også der forventes over 400 medarbejdere og journalister til starten i Herning.

Nu kriller det i maven i takt med, at løbet nærmer sig.

"Sådan skal det også være," siger teknikeren.

Alarm-system via smartphone

Opgaverne består blandt andet i lyd til højtalere i Herning og Horsens i målområderne. Ligesom store tv-skærme skal sættes op.

Lyden styres af computer-programmet d&b calculator, mens lys styres af et program kaldet wysiwyg via champsys digital afviklings lysbord, oplyser teknikeren.

Kent Salling Fløe´s tilknyttede teknikere har forudprogrammeret begge dele.

Der skal bruges 6.000 ampere strøm. Og det vil simpelthen være en fatalt, såfremt lyd, lys og tv pludselig går i sort.

Derfor er der opstillet nødplaner.

Faktisk har Kent Salling Fløes samarbejdspartnere opstillet et varslingssystem.

"Hvis der er faresignaler omkring strømmen, så har vi opsat et system, så vi bliver advaret på vores mobiltelefon," fortæller han.

Ifølge løbets sekretariat kommer de italienske løbsarrangører selv med overparten af teknikken til løbet, herunder udstyr til tv-transmisionen, hvor helikoptere filmer fra luften.

Også flere af de vestjyske kommuners it-chefer har nogle it-opgaver i forbindelse med løbet, hvor der blandt andet skal sørges for it-arbejdspladser til besøgende og lignende.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere