Artikel top billede

TDC-boss: Fire gange hurtigere internet til danskerne

Telebranchens blakkede ry har også positive effekter, mener TDC's topchef Henrik Poulsen, der lover fire gange hurtigere internet til danskerne.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Nogenlunde sådan kunne svaret fra Henrik Poulsen sammenfattes, da TDC-topchefen onsdag, foran en samlet telebranche i Børsens historiske bygning i København, blev spurgt ind til telebranchens dårlige image.

"Vi har for dårligt et image," erkendte han og tilføjede, at årsagerne skal findes i to forhold.

"Det ene er, at vi bombarderer danskerne hver eneste dag med nye tilbud, og det skaber et image af en brugtvognsindustri, som forbrugerne ikke kan gennemskue. Men det paradoksale er, at det er denne dynamik, der skaber billige priser," kom det fra TDC-bossen.

Han konkluderede derfor:

"Det dårlige image indeholder gode dynamikker, som er til fordel for danskerne."

"Den anden ting er, at vores brugeroplevelse ikke altid er tilstrækkelig god. Teknologien kan ikke altid følge med, når der leveres flere millioner produkter til danskerne" lød det fra Henrik Poulsen.

Milliarder på infrastruktur

Han benyttede desuden lejligheden til at løfte lidt mere af sløret for TDC's fremtidsplaner.

"Frem mod 2020 vil TDC bruge 25 milliarder kroner alene på infrastruktur. Vi øger i øjeblikket hastigheden af 3G, og alene i år bygger vi 500 4G sites," kom det fra Henrik Poulsen.

Han lover danskerne op til fire gange så hurtigt internet.

"Vi flytter fiber kontinuerligt tættere på de danske hjem. Inden for de næste 12 måneder vil vi kunne levere 100 megabit, og inden for de næste 24 måneder forventer vi at kunne levere 200 megabit."

Tele2012 konferencen bød blandt meget andet også på et oplæg fra vækst- og erhvervsminister Ole Sohn.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere