Tele2 fører i mobil-priskrigen

Teleselskabet Tele2 står fast på at ville være landets billigste mobilselskab og dumper nu minutprisen til 68 øre. I modsætning til den nærmeste konkurrent skal der ikke betales oprettelsesgebyr. Nu skal fårene skilles fra bukkene, mener Tele2.

Priskrigen på mobiltelefoni fortsætter, denne gang med det svenske selskab Tele2 som udfordreren.

Kunderne, der bruger Tele2's særlige mobilprodukt, der tankes op via internettet, ringer nu for blot 68 øre i minuttet og sender SMS-beskeder for 19 øre per styk.

Minutprisen er dermed en bagatel på én øre billigere end nærmeste konkurrent, CBB Mobil, der ellers stædigt har fastholdt at ville være det billigste mobilprodukt på markedet.

Hos CBB Mobil forudsætter den lave pris imidlertid et engangsgebyr på 199 kroner, som man slipper for hos Tele2.

- Det er nu, fårene skal skilles fra bukkene i dansk telefoni. Nu vil vi vise, at Tele2 i høj grad kan være med, når det gælder mobiltelefoni. Og det skal ske med et ordentligt prisbrag, siger markedsdirektør Thomas Nistrup, Tele2.

Med det udsagn er der fortsat lagt op til et barskt efterår med flere prissænkninger.

CBB Mobils direktør, Teddy Søgaard Pedersen, har tidligere slået fast, at han ikke er bleg for at sende priserne ned omkring 50 øre per mobil-minut, og han hævder stadig at kunne tjene penge ved det prisleje.

Blandt de øvrige konkurrenter findes ikke mindst lavpris-pioneren Telmore, der endnu forlanger 85 øre per taleminut og 20 øre per SMS.

Prisen matches nøjagtigt af Sonofons nye internet-abonnement, Selvhenter, mens Debitels lavpris-produkt, Smarttalk, koster 89 øre per minut og 19 øre for SMS'er.

TDC Mobil fastholder en minutpris på en krone på sit Mixit-abonnement, hvor SMS'erne samtidig koster 20 øre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fyr op under vækst med dataanalyse, AI og innovation

Hvor langt er den datadrevne virksomhed nået i praksis? Det kan du høre om fra virksomheder, som har foretaget transformationen. Du kommer også til at høre, hvordan de anvender AI i processen, hvilke mål de har nået, hvordan de har høstet gevinsterne og hvilke nyskabelser, der er på vej i horisonten.

04. december 2024 | Læs mere


Vejen til skyen

Få indsigt i, hvordan overgangen til en samlet cloud-platform har styrket virksomhedens agilitet, fjernet datasiloer og leveret realtidsdata for bedre beslutningstagning.

04. december 2024 | Læs mere


Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

05. december 2024 | Læs mere