Top 10: De bedste købeguider fra året der gik

Vi har samlet de 10 mest populære købeguider og feature-historier fra 2011. Lær her hvordan du køber den perfekte bærbar, en NAS og vælger den rigtige trådløse router.

1. Købeguide: Sådan vælger du den helt rigtige bærbar

Der er nogle ting, der bare skal være i orden, når du køber bærbar computer. Undgå at blive snydt og ende med en dårlig handel - vi er klar med en guide, der gør dig i stand til at vælge den helt rigtige bærbar.

Læs mere her


2. Købeguide: NAS-enheder til enhver pengepung

Til det lille behov behøver et NAS-drev kun koste relativt få hundredekronesedler, mens krævende brugere kan lænse bankkontoen og få et sandt monster af et netværkslager. Vi har tjekket NAS-drev i fem forskellige prisklasser.

Læs mere her

3. Her er den store forskel på mobile styresystemer

Det er ikke ligegyldigt, om du vælger en mobil, der kører Android, iOS, Windows Phone 7 eller Symbian 3.0. Se forskelle og ligheder mellem de fire mobile styresystemer.

Læs mere her

4. Købeguide: Sådan vælger du den rigtige studiebærbar

Det er ingen let opgave at vælge en alsidig bærbar, der er rustet til en travl hverdag i skoletasken. Læs vores guide og undgå at blive snydt.

Læs mere her

5. Sådan vælger du den rigtige trådløse router

Hvad er forskellen på 802.11g og 802.11n, og hvorfor kan dit router-valg få afgørende betydning for dit hjemmenetværk? Vi hjælper dig med at købe den rigtige trådløse router.

Læs mere her

6. Ni grunde til at skifte fra Facebook til Google+

Googles Facebook-udfordrer er faktisk en del federe end Facebook på flere områder. Se her, hvor Google+ slår Facebook.

Læs mere her

7. 5 gode grunde til at glæde sig til Windows 8

Windows og Microsoft har indflydelse på alt fra designet på din bærbare computer, til hvordan dine programmer ser ud. Men med Windows 8 skifter Microsoft for alvor spor.

Læs mere her

8. Glem YouTube - prøv de her fem i stedet

YouTube er vanvittig populær, men der findes faktisk konkurrerende videotjenester, som du ikke må snyde dig selv for. Vi er klar med fem alternativer til YouTube.

Læs mere her


9. Sådan giver du nemt din pc USB 3.0

USB 3.0 sætter fuld fart på dine overførsler. Se her, hvordan du nemt opgraderer din bærbar eller stationær med den nye datastandard, der får eksterne enheder til at gløde.

Læs mere her

10. Købeguide: Vælg den rigtige tablet-pc

Der er stor forskel på, hvad du får mellem hænderne, når du køber en tablet-pc. Det kan være en fantastisk eller en forfærdelig oplevelse. Få gode tips til at vælge den helt rigtige tablet-pc.

Læs mere her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere