Mira Datas direktør siger op

Direktør og medejer Mogens Vester siger farvel til Mira Data efter kun halvandet år. Han angiver personlige årsager til bruddet.

Direktør Mogens Vester forlader virksomheden Mira Data A/S. Han vil ud af virksomheden, og sælger gerne sine aktier til sin efterfølger.

Dermed er den jyske distributør Mira Data på markedet efter en ny direktør. Nuværende direktør Mogens Vester begrunder sit exit med, at han har svært ved at få det til at hænge sammen personligt, men han smækker ikke med dørene.

»Vi leder efter en løsning, som vi alle sammen kan være tilfreds med,« siger Mogens Vester.

Mogens Vester er på nuværende tidspunkt én ud af tre aktionærer i Mira Data, og vil beholde sine aktier, med mindre den nye direktør vil købe ham ud. Han vender tilbage til et job i forsvaret, hvis det lykkes at finde en passende efterfølger.

Ifølge direktør Mogens Vester, lægger de ved ansættelsen af den nye direktør især vægt på salgskompetencen, og personen skal, ifølge stillingsopslaget, kunne optimere og motivere virksomhedens salgsafdeling. Efterfølgeren søges til start i løbet af foråret.

Mira Data er en IT-grossist virksomhed på 12 ansatte, med base i Holstebro. I 2007 havde virksomheden et overskud efter skat på 2,4 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere