Familien købt ud af Rosenmeier Electronics

Med Triade Holdings overtagelse af Rosenmeier Electronics er fire søskende købt ud af selskabet. Kun Jørn Rosenmeier og broderen Joen er stadig medejere. Det giver friere bånd til ekspansion.

Familien Rosenmeier er ikke helt ude af Rosenmeier Electronics efter salget til Triade Holding. Jørn og Joen Rosenmeier sidder tilbage som mindretalsaktionærer. Men deres fire søkende er købt helt ud. Det er de to brødre glade for.

»I forhold til vores søskende, så er salget til Triade en »mission accomplished«. Man kan sige, at vi har bragt vores søskendes penge i sikkerhed med god forrentning,« siger Jørn Rosenmeier.

Hermed peger han på, at der ligger store restriktioner i at administrere sin familes penge. En restriktion, der har været med til at holde igen på nordiske ambitioner.

»Både for mine søskende og jeg har det være en forkert ejerstruktur, hvor fire søskende med begrænset indsigt i branchen skal afgøre om de vil sætte hele deres formue på spil for, at jeg eksempelvis kan få automatlager og udvide bygningerne med det formål at erobre det nordiske marked,« siger Jørn Rosenmeier.

Ifølge Jørn Rosenmeier har begrænsningen ikke været opbakningen fra familien, men de bånd han og lillebroderen Joen Rosenmeier har lagt på sig selv.

»Når vi har lavet investeringer i familieregi, så har det været investeringer, der skulle betale sig hjem over kort tid. Det dur ikke i en konsolideringskrig. Man finder ikke nyt land, hvis man ikke taber land af sigte i en periode. Og når vi nu går nordisk, så kommer vi ind i en periode, hvor vi taber land af sigte. Der er en risiko - men guldet er også på den anden side. Det kunne vi ikke gøre med familiestrukturen,« siger Jørn Rosenmeier.

Både Joen og Jørn Rosenmeier fortsætter i Rosenmeier Electronics. Der er ingen planer om at de trækker sig ud af firmaet.

»Jeg håber da, at jeg kan være med til at levere Norden til Triade over de næste tre til fire år. Det håber jeg mine evner rækker til. Virksomheden hedder stadig Rosenmeier, så det er naturligt at vi fortsætter loyalt her,« siger Jørn Rosenmeier.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Infrastrukturspecialist til tværfagligt team

ALD Automotive Danmark A/S

Senior Software Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ledende domænearkitekt til Moms Domæne-arkitekturteam

Norli Liv og Pension

Brænder du for IT-udvikling…?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere