Burgum: MBS giver overskud før forventet

Microsoft Business Solutions gav et overskud på 61 millioner kroner i sidste kvartal. Dermed giver MBS overskud før forventet, siger MBS-chef Doug Burgum til det amerikanske CRN.

Microsofts ERP-division, MBS, forbedrede resultatet med 165 millioner kroner, og kom ud med et overskud på 61 millioner kroner i kvartalet, der sluttede 31. december mod et underskud på 104 millioner kroner i forrige regnskabsår.

Overskuddet i det seneste kvartal, der er det andet i Microsofts 2006-regnskabsår, blev til på baggrund af en omsætning på næsten 1,5 milliard kroner. I samme kvartal i forrige regnskabsår var den sammenlignelige omsætning på knap 1,3 milliard kroner.

»Da vi snakkede om at nå profitabilitet i 2007, så tror jeg at de fleste regnede med, at vi først ville få overskud i fjerde kvartal. Så man må sige, at vi er en smule foran de forventninger,« siger Doug Burgum, Chef for Microsoft Business Solutions Group, til CRN i USA.

Microsoft Business Solutions Group står bag ERP-programmerne Navision (nu Dynamics NAV), Axapta (nu Dynamics AX), Great Plains (nu Dynamics GP) og Solomon (nu Dynamics SL), samt danske C5 og Microsoft CRM (nu Dynamics CRM).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere