Artikel top billede

IBM-profil vil vende Normans forretning i Danmark

Med et 2010-underskud på 1,7 millioner kroner og en negativ egenkapital havde sikkerhedsproducenten Norman et rigtig skidt 2010 i Danmark. Det vil den nye countrymanager Torjus Gylstorff vende.

I det norske sikkerhedsselskab Normans danske regnskab må moderselskabet love at komme med en pose penge for at genoprette egenkapitalen. Efter et underskud før skat på 1,7 millioner danske kroner er selskabets egenkapital nemlig i minus med 2,6 millioner kroner.

»Jeg vil i virkeligheden meget hellere have denne samtale om vores regnskab om et år i april 2012, end nu her i år. Men når det er sagt, så kan man slet ikke være tilfreds med det resultat, vi kom ud med for 2010. Men 2010 har været et omstillingsår, hvor der har været stor udskiftning. Jeg kom også selv til i sommerferien. Og flere andre ansatte er også blevet skiftet ud,« siger Normans countrymanager Torjus Gylstorff.

Ifølge Torjus Gylstorff var en af grundene til, at han kom til Norman, at der var behov for at lav en ny plan for selskabets satsning i Danmark. Derfor har han nu sammensat et team, der kan sætte bedre gang i salget på det danske marked.
»Vi har ændret fokus og har indstillet os på at handle mere med store virksomheder. Jeg har hentet folk ind, som netop er gode til det. Vi har en række produkter, som er rettet mod enterprisemarkedet, og dem har vi ikke fået solgt godt nok,« siger Torjus Gylstorff.

Allerede nu mener Torjus Gylstorff dog, at Normans salg viser langt bedre takter end i 2010.

»Vi er kommet godt fra land, og jeg ser meget positivt på 2011,« siger Torjus Gylstorff.

Normans forretning i Danmark er en ren kanaldreven forretning, hvor salget går gennem forhandlere. Derfor kommer Normans nye danske team også til at gå ud til markedet med forhandlerne i hånden.

»Det bliver et samarbejde fra sag til sag, hvor både vi og forhandlerne stiller med vores bedste folk,« siger Torjus Gylstorff.
Han lægger ikke skjul på, at han med sin baggrund fra IBM, har en vis rutine i at tale med de store kunder. Og selv om Norman ikke skal glemme core business, så er vejen frem ifølge ham, at Normans skal vækste på de store kunder.

»Vi har en del af vores produktsortiment, som ikke har adresseret overfor de rigtige kunder tidligere. Det er det, de nye folk her skal bære med sig. Det er her, vi skal vokse,« konstaterer Normans danske countrymanager.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere