Overland ansætter enmandshær

Enlig svensker forlod distributøren Four Leaf for at tidoble Overland Storages salg af tapebackup.

Svenske Magnus Jenssen tog springet fra et job som marketing manager hos distributøren Four Leaf for at stå på egne ben i en ny nordisk organisation hos Overland Storage. Producenten med speciale i tapebackup og har hidtil været nærmest ukendt i Danmark.

Magnus Jenssen er nu sat i spidsen i Norden med titel af salgschef. Han er blevet Overlands evangelist, der skal løbe forrest, når der skal sælges i Norden.

»Det er i højere grad op til mig at implementere planerne og gennemføre dem. Jeg kan ikke længere skylde skylden på andre, hvis vi ikke sælger,« siger Magnus Jenssen.

Han er den eneste medarbejder med bopæl i Norden. Ønsker han støtte, sker det fra et salgskontor i London.

Overfor CRN bedyrer nyudnævnte Magnus Jenssen, at omsætningen i norden vil blive tidoblet i 2008 i forhold til året før.

Den påstand får administrerende direktør Thorkild Hansen fra storageforhandleren SCT til at grine lidt. Han er den eneste danske topforhandler af produkterne fra Overland Storage, og tror, at der må ligge en særlig forklaring bag de høje salgsmål, hvis det skal lykkedes. Selv regner Thorkil Hansen med, at hans omsætning på Overlands produkter vil blive fordoblet i år og igen til næste år.

Væksten sker lidt på trods. Efter en årrække, hvor flere producenter har flirtet med andre backupmedier er der nu mere fokus på bånd. Han glæder sig over, at Overland nu er meget mere fokuseret på at lave pålidelige tapeprodukter.

»Backup er et konservativt marked. Mange vil gerne have tape til langtidslagring,« lyder hans forklaring.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere