Kim Toft Madsen ny direktør for SuperOffice

SuperOffice har nu fundet Bo Nielsens afløser, som direktør for SuperOffice i Danmark.

48-årige Kim Toft Madsen starter senest 2. februar, som direktør for SuperOffice Danmark. Kim Toft Madsen kommer fra en stilling som nordisk slagsdirektør i Aditro Costumer Services.

Kim Toft Madsen afløser Bo Nilesen, der forlod SuperOffice pr. 1 november.

»SuperOffice Danmark har gennem mange år opbygget en stærk position i det danske CRM markedet, men de sidste par år har desværre ikke givet de ønskede resultater. Vi er meget tilfredse med valget af Kim Toft Madsen, et valg som er baseret på hans brede erfaring og vores fælles syn på, hvordan vi skal udvikle os videre som ledende leverandør af CRM løsninger i Danmark,« udtaler SuperOffices koncerndirektør Gisle Jentoft.

Kim Toft Madsen har tidligere været direktør for Cinet, Telenor Business Solutions og Visma Software, der alle er norske selskaber. Det er også en kvalifikation, som SuperOffice har haft i mente.

»At han tidligere har været leder af andre norske IT selskaber i Danmark har også spillet en vigtig rolle. Nu starter arbejdet med at bygge en væsentlig stærkere salgsorganisation, som sammen med vores partnere kan sørge for solid udvikling af vores forretning i Danmark,« udtaler Gisle Jentoft.

Selv mener Kim Toft Madsen, at det vigtigste er at få styr på organisationen.

»SuperOffice Danmark har de sidste år været igennem en turbulent periode, med skiftende ledelse og mindre tilfredsstillende resultater. Jeg anser det derfor som min primære opgave, hurtigst muligt at tilsikre en stabil markedsorienteret organisation med engagerede medarbejdere, som fokuserer på at sælge og levere kvalitetssikrede CRM løsninger til vores eksisterende og nye kunder på det danske marked i samarbejde med vores partnere,« lyder Kim Toft Madsen melding.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere