T-Online viser Bundesliga-bold på nettet

Europas største internetudbyder, Deutsche Telekoms T-Online, har betalt et lille tociret millionbeløb for rettighederne til at vise fodboldkampene fra den bedste tyske division på nettet.

Deutsche Telekoms datterselskab T-Online, der er Europas største internetudbyder, har sikret sig rettighederne til at vise fodbold fra den bedste tyske liga på nettet.

Ifølge Financial Times har T-Online betalt et lille tocifret millionbeløb for at vise fodboldkampene på nettet, og allerede i den kommende weekend vil T-Online bringe højdepunkter fra kampene.

Når T-Online vælger at investerer i den slags indhold, er det fordi, der er flere penge i at sælge specielt indhold end i abonnementer til internet-surfing.

Sidste år alene kom omkring en fjerdel af den samlede omsætning hos T-Online fra salg af indholdstjenester, gebyrer på e-handel og annoncer.

Resten af omsætningen stammer fra internetabonnementer, som T-Online ikke tjener så meget på.

Målet i det kommende år er, at en tredjedel af omsætningen skal hentes på de tjenester, T-Online tjener mest på, mellem dem Bundesliga-fodbold på nettet.

Betalingen for at se kampene hos T-Online varierer afhængigt af, hvor meget man vil se. Der er mulighed for alt lige fra tre minutters højdepunkter til hele kampen, en time efter den er fløjtet af.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere