Adopter en kildekode

Fonden bag den åbne medieafspilleren Miro forsøger at skaffe midler på utraditionel facon. Nu kan man adoptere en stump kildekode.

Finanskrisen rammer overalt.

Men medieafspilleren Miro prøver på fantasifuld vis at bevæge sig ud af krisen.

Det sker ved at lade brugerne blive "adoptivforældre" for en lille del af de tusindvis af linjer koder, der udgør medieafspilleren.

Man får altså ikke eneret til koden. Men forpligtiger sig blot til at at betale for den. En konstellation som kan sidestilles med en forældrerolle.

Miro var tidligere kendt som Democracy Player. Som navnet antyder, så er meningen med projektet, at man vil skabe en fri og åben medieafspiller. For eksempel kan Miro anvendes til at hente og afspille audio- og videopodcast. Afspilleren kan håndtere en lang række formater og fokuserer i øjeblikket meget på HD-indhold. Desuden er der indbygget BitTorrent-klient og muligheden for at downloade videoer fra YouTube og andre video-portaler.

Adoptivforældrene forpligtiger sig til at betale fire dollar om måneden med kan opsige aftalen til en hver tid.

Som tak for at adoptere en forældreløs linje kildekode får man et bevis og sit navn indskrevet i næste version af Miro.

Miro forbliver et open source-projekt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere