Artikel top billede

Glæd dig: Storhittet The Gentlemen får en sæson 2

Serien baseret på Guy Ritchies film af samme navn var en fornøjelse at oplevelse i foråret, og nu kan vi se frem til mere gangsterliv på første klasse.

Når en ny serie bliver et solidt hit på en streamingtjeneste som Netflix, så ligger det ofte lige til højrebenet at fortsætte succesen med en sæson to.

Og det er præcis det, Netflix nu gør med Guy Ritchies ”The Gentlemen”, som var et af de helt store hits i foråret, hvor serien både fik strålende anmeldelser, masser af omtale og tre Emmy-nomineringer.

Du kan se traileren til første sæson her – eller finde sæsonen på Netflix.

Sæson 1 sluttede helt klassisk på en måde, der både bandt nogle ender fint op, men samtidig lagde op til en fortsættelse – og nu er den næste sæson altså officielt på vej med Theo James og Kaya Scodelario i hovedrollerne som Eddie Horniman og Susie Glass.

I den første sæson følger vi officer og aristokrat Eddie Horniman, der arver sin fars gods og titel som hertug.

Han opdager dog til sin overraskelse, at forbryderdronningen Susie Glass og hendes familie i årevis har understøttet godsets tvivlsomme økonomi ved at køre en velfungerende forretning baseret på produktion af cannabis på stedet.

Endnu mere overraskende opdager Eddie, at der er ganske meget positivt at sige om en kriminel løbebane – og at han endda er god til at begå sig i andet end overklassen.

Foreløbig ved vi kun, at de to hovedrolleindehavere vender tilbage på skærmen – sammen med Eddies dybt ustabile og drikfældige bror Freddy, der spilles af Daniel Ings.

Bag kameraet er det stadig Guy Ritchie, der holder alle trådene og fortsætter som instruktør og forfatter på serien sammen med Matthew Read.

Optagelserne til sæson 2 går først i gang i løbet af 2025, så der skal lidt tålmodighed til, før vi kan se de otte nye afsnit om The Gentlemen. Realistisk set kunne det godt ligne endnu en forårspremiere, denne gang i 2026.

The Gentlemen foregår i det samme univers som Guy Ritchies fremragende film af samme navn fra 2019 med blandt andre Matthew McConaughey, Hugh Grant og Colin Farrell.

Men foreløbig er der altså ingen personer fra filmen, der har vist sig i serien.