Artikel top billede

Branson vil lave spil igen

Virgin-milliardæren Richard Branson planlægger i følge rygter et storslået comeback på spilscenen.

Ballonflyver, mangemilliardær, og eventyreren Richard Branson planlægger angiveligt at vende tilbage til spilmarkedet. Tilbage i halvfemserne var Virgin Interactive og Virgin Games blandt de helt store spiludgivere og havde et tæt samarbejde med udviklere som Bethesda, Capcom og Westwood.

Virgin Games blev etableret helt tilbage i 1984 og Richard Branson var da også en af de første, der så mulighederne i computerspil-markedet.

I sin storhedstid kunne Virgin næsten måle sig med spilgiganten Electronic Arts, men i 1999 blev Virgin Interactive solgt til franske Titus, som lukkede i 2004. Virgin Games har i øjeblikket kun et lille websted med casual games.

Men nu er der tegn på, at Virgin vil vende tilbage i stor stil. Ifølge fagbladet MCV vil Richard Branson selv præsentere det nye projekt på spilmessen E3 i juni.

Der er angiveligt tale om en verdensomspændende online-tjeneste til spilkonsoller, der skal distribuere spil fra de største udgivere. Måske vil Virgin også selv udvikle spil igen.

Her er Richard Branson måske inspireret af den succes, som store online-spilnetværk som Steam og Xbox Live har fået i de seneste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere