Japanske Brother elsker Danmark

Den japanske printer-producent Brother har udnævnt Danmark til verdens bedste land når det gælder salg af koncernes printer-produkter.

Ifølge en opgørelse fra analyseinstituttet DMR er Brother blevet næststørst på det danske marked for laserprintere og multifunktionsmaskiner.

Vokseværket har affødt en belønning fra koncernens øverste spids, der nu har kåret Danmark som Brother's bedste salgsland i verden i 2005.

Koncernens globale topchef, japaneren Seiichi Hirata, besøgte forleden København og kunne overrække Brothers årlige Management Award til den danske direktør Niels Clausen.

I Danmark omsatte Brother for ca. 150 mio. kr. i det seneste regnskabsår. Virksomheden har 36 medarbejder på det danske kontor i Ishøj.

»Tidligere solgte vi primært printere og faxmaskiner til erhvervslivet, men i de seneste par år har vi også haft rigtig stor succes med multifunktionsmaskiner til hjemmebrug. Det har givet os et stort spark fremad i salg og kendskab hos publikum,« siger Niels Clausen.

Også når det gælder den mere alderstegne teknologi som for eksmepel telefax er Brother helt fremme i skoene. Selskabet sidder på over halvdelen af markedet for laserfaxmaskiner.

Brother gør sig også i eletroniske sysmaskiner og online kareoke-maskiner. Sidstnævnte bliver dog kun markedsført i Asien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere