Ravenholm indgår ny support-aftale

Ravenholm Computing har indgået en aftale med en ekstern supportleverandør, Team Data. Det er forhandlerens første eksterne aftale af denne art, og den indebærer, at kunderne fremover kan købe et help desk-abonnement hos Team Data Support via Ravenholm Computing, oplyses det.

Med et abonnement kan kundens ansatte ringe til Team Data Supports medarbejdere med spørgsmål om software. Tilbuddet henvender sig til alle typer og størrelser virksomheder.

Baggrunden for aftalen er, at Ravenholm Computing igennem længere tid har oplevet, at flere og flere kunder ringer ind, når der er noget, de ikke kan finde ud af ved deres software. For selv om mange store virksomheder i dag har deres egen help desk-funktion, er IT-medarbejderne ofte optaget af de store linjer i netværket og har ikke tid til at besvare mere generelle brugerspørgsmål. Også softwareproducenternes egne help desk-funktioner har sine mangler: Der er ofte lange ventetider, og mange tilbyder kun engelsksproget assistance, fortæller softwareforhandleren.

»Team Data Support kan assistere kunder på alle niveauer, så både den nystartede pc-bruger og IT-chefen vil finde et kvalificeret menneske i den anden ende af røret,« siger Poul-Erik Jørgensen, som er salgsdirektør i Ravenholm Computing.

Telefonkøer og ventemusik er bandlyst hos Team Data Support. Kundernes opkald bliver hver gang besvaret af en ledig medarbejder, der kan besvare spørgsmål her og nu, lyder det lovende fra support-partneren.

For Team Data Support er aftalen med Ravenholm en del af en markedssatning.

»I forbindelse med vores ønsker og planer om en væsentlig markedssatsning er vi utrolig glade for det samarbejde, der nu indledes. Ravenholm-navnet er særdeles velkendt og respekteret i hele IT-branchen, og vi føler os overbevist om, at Ravenholm Computings markedsmæssige styrke vil resultere i et spændende og udbytterigt samarbejde for begge parter," siger Poul Skytte Madsen, administrerende direktør i Team Data Support.

Samarbejdsaftalen gælder indtil videre support på produkter fra Microsoft og Adobe.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere