Kort nyt: Fremgang for B&O. Fætter BR køber Mermaid. 225.000 til IFA-messe

B&O øger omsætningen til 4,4 milliarder kroner og sigter efter seks milliarder i 2010. Mermaid sælger in-store skærme til BR-kæden for over 10 millioner. IFA-messe fik 225.000 besøgende.

Bang & Olufsen: Årsregnskabet for 2006/07 viste en vækst i nettoomsætningen fra 4,2 til 4,4 milliarder kroner. Resultatet efter skat blev på 373 millioner kroner.

Ledelsen skriver i årsrapporten, at Bang & Olufsen frem mod 2010 gerne skulle nå en omsætning på omkring 6 milliarder kroner.

Mermaid: Legetøjskæden Fætter BR, der er ejet af Top Toy køber nu skærme hos First North-virksomheden Mermaid Technology. Skærmene skal bruges i 200 BR-butikker og 40 Toys 'R' Us-butikker i seks lande og ordren har en værdi af et to-cifret millionbeløb. Det skriver Børsen mandag. Skærmene skal bruges til in-store markedsføring.

IFA: 225.000 besøgte den netop afsluttede elektronik-messe i Berlin. Det skriver nyhedsbrevet Magasinet Digital. Lidt over halvdelen af de i alt 1212 udstillerne kom fra andre lande end Tyskland.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere