Artikel top billede

Telecom Scandinavia dropper sit navn

Mobilleverandøren Telecom Scandinavia genopliver Mobilepeople-navnet og lægger Telecom Scandinavia på hylden som led i planen om at komme bredere ud internationalt.

Som led i strategien om et mere internationalt fokus skifter Telecom Scandinavia nu sit navn ud med navnet MobilePeople.

»Gennem årene har vi brugt mange penge på at udvikle os og flytte vores teknologi. Det eneste område vi ikke har flyttet os på, er vores navn. Vi leverer mobile løsninger, men det er ikke det, man kommer til at tænke på, når man hører navnet Telecom Scandinavia,« fortæller direktør Jens Hammering.

For et år siden overtog virksomheden konkursramte MobilePeople, hvis navn man nu vurderer passer bedre til strategien.

»Der har været mange overvejelser, men vi er nået frem til, at MobilePeoples brand på trods af konkursen havde så stor værdi, at vi ville køre videre med det. Vi har så tilføjet et nyt logo og farver for at understrege, at det ikke er det samme som det gamle MobilePeople,« siger Hammering, der i de næste mange måneder via logoet fastholder forbindelsen til Telecom Scandinavia.

Hammering fortæller, at navneskiftet er blevet dobbelt så dyrt som først antaget med udskiftning af alt fra brevpapir, visitkort og fakturaer til hjemmeside og backend interface.

Hammering vil ikke gå i detaljer med de internationale planer, men fortæller, at antallet af internationale kunder er steget stærkt gennem de seneste par år.

»Vi har før levet efter mottoet, at den der lever stille lever godt. Men hvis man vil ud internationalt, bliver man nødt til at være synlig, også i sit hjemland,« fortæller Hammering og tilføjer, at virksomheden medarbejderantal nu er oppe på 48.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere