EA byder 10 mia. for Grand Theft Auto

Grand Theft-udgiveren Take Two afviser et købstilbud fra den amerikansk spilmastodont EA: 1,9 milliarder dollars er ikke nok.

Amerikanske EA Games (Electronic Art), som ComON skrev om tidligere i dag, har budt på firmaet bag megasuccesen Grand Theft Auto. 1,9 mia. dollars - eller godt 9,5 milliarder danske kroner - har amerikanerne budt for Take-Two Interactive Software.

Men svaret er et rungende nej fra fra Take-Two, der mener, EA Games kun er ude på at score dem billigt, inden de frigiver det fjerde spil i Grand Theft Auto serien.

Lige som i sagen om Microsofts opkøb af Yahoo, mener Take-Two ikke, at EA Games bud er tilstrækkeligt til, at tilfredsstille aktionærene.

EA har nu valt at offentliggøre deres bud, eftersom de sidste forsøg på at erhverve Take-Two har været holdt hemmelige.

Det bliver interessant at se, om Take-Twos aktionærer mener, 10 milliarder kroner er 'utilfredsstillende'.

GTA IV har i øvrigt release-dato den 29. april i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere