Ny direktør i Milestone

Milestone Systems, der udvikler software til IP-baseret videoovervågning, har udpeget Lars Thinggaard, 37 år, som ny administrerende direktør.

Han overtager 1. januar pladsen fra stifteren John Blem, der som teknisk direktør fortsætter som ansvarlig for produktudvikling samt for konsulentforretningen.

Lars Thinggaard har været medlem af bestyrelsen for Milestone Systems siden selskabets omdannelse til aktieselskab ultimo år 2000. Han var før Milestone Systems selvstændig virksomhedsrådgiver. Tidligere har han bestridt finans- og vicedirektørposter i selskaberne Mondosoft, Beologic og In2itive Technologies.

Milestone Systems blev etableret i 1998 af John Blem og Henrik Friborg Jacobsen, og siden da har etableret en solid position på det danske og internationale marked for digital videoovervågning.

»Milestone Systems' succes er forankret i flere kernekompetencer: Specialviden om realtids systemer og driftsstabilitet, hands-on erfaring med virksomheders IT-infrastruktur og drift samt den softwareplatform, som er på vej mod at blive de facto standard for IP-baseret videoovervågning globalt, forklarer den nye direktør.

Desuden er Jens Nielsen ansat som salgs- og marketingdirektør. Han har en fortid som stifter samt salgs- og marketingansvarlig for In2itive Technologies samt efterfølgende som underdirektør i det amerikanske, børsnoterede softwarefirma SPSS.

Jens Nielsen vil indgå i Milestone Systems' ledelse sammen med Lars Thinggaard, John Blem og Henrik Friborg Jacobsen., oplyses det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere