Artikel top billede

Kanalen skal løfte Hitachi ind i løsningssalg

Totalløsningssalg er fremtiden for storageproducenten Hitachi, der derfor i stigende grad satser på kanalen som vejen til kunderne.

Storageproducenten Hitachi Data Systems forudser som så mange andre producenter en fremtid i totalløsningens navn og ruster sig nu til at få en bid af kagen ved en øget satsning på salg gennem kanalen.

»Vi ser kanalen som vores væsentligste motor, og vores vision er ganske simpelt at øge vores interne andel af det indirekte salg, sådan at 70 procent af vores salg i EMEA om fire år går gennem vores partnere. I det sidste regnskabsår var tallet 49 procent,« fortæller Hitachis kanalchef i EMEA-regionen, Johannes Kunz, der i går lagde vejen forbi Danmark til et partnerarrangement på Bernstorff Slot nord for København.

Han fortæller, at HDS lige nu har omkring otte-ti kernepartnere i Danmark, deriblandt Atea, Proact og Nordic Computer, foruden en række løsere tilknyttede partnere. Antallet af kernepartnere er man godt tilfreds med.

»Vi er nødt til at have en stærk kanal for at levere fulde løsninger. Men en stærk kanal for os er ikke ensbetydende med flere partnere. Vi ønsker derimod at tage forholdet til vores eksisterende partnere videre til det næste niveau og give dem de rigtige værktøjer og den rigtige uddannelse, så de står bedre rustet ude hos kunderne,« lyder det fra kanalchefen.

Også på SMB-markedet ønsker Hitachi at komme stærkere ud, selv om der ikke er sat præcise mål op for hvor store markedsandele, der skal vindes i dette segment.

»Vores strategi på smb-markedet går indtil videre gennem et producentpartnerskab med Acer, som vi har et godt forhold til,« lyder det fra Johannes Kunz.

Han spår HDS gode muligheder inden for salg af totalløsninger.

»Med Hitachi Group som moderselskab har vi adgang til en masse teknologi, og vi er i fuld gang med at udvikle serverprodukter og bygge vores egne bladeservers,« fortæller han.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere