Artikel top billede

Atea fyrer divisionsdirektør

Divisionsdirektør Henrik Hviid er stoppet hos Atea. Jobbet er nedlagt, for det passede ikke længere i organisationen, lyder forklaringen fra Atea-direktør Jan Elbæk.

Efter blot et par år som direktør i Ateas Århus-baserede communication-division har Henrik Hviid i sidste måned fået en fyreseddel i hånden.

»Jobbet havde fået en form, så det ikke længere passede i organisationen. Vi har delt jobbet op, blandt andet har vi flyttet hele sikrings- og cabellingforretningen over i det tekniske område. Det svarer til fire-femtedele af arbejdsopgaverne, og derfor har vi nedlagt stillingen,« fortæller Atea-direktør Jan Elbæk.

Ifølge Elbæk er Henrik Hviid den eneste, der er blevet fyret i forbindelse med flytningen af arbejdsopgaver. Alligevel afviser Elbæk, at Hviids afsked skulle være omgærdet af nogen former for dramatik.

»Arbejdsopgaverne passede bare bedre ind i det andet område, og andre steder er vi i gang med at mande op,« lyder det fra Elbæk, som tilføjer, at ændringerne allerede blev besluttet sidste efterår.

Henrik Hviid har en fortid i Dansk Supermarked og kom til Atea i 2008, hvor han fik pæne ord med på vejen ved sin tiltrædelse.

»Henrik Hviid har en bred viden omkring alle infrastrukturteknologierne, der binder en stor virksomhed sammen. Og han har i kraft af sine mange forskellige hovedopgaver stiftet bekendtskab med design, implementering og drift - og det er netop omdrejningspunktet i vor communication-division. Derfor bliver han et stærkt aktiv i udviklingen af divisionen,« hed det dengang i en pressemeddelelse fra Atea-direktør Peter Trans.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere