Kunøe køber op i Topnordic/Ementor

Bestyrelsesformand for Topnordic/Ementor-koncernen Ib Kunøe udnytter finanskrisen og har købt aktier for godt 22 millioner kroner i koncernen. Kunøe kontrollerer nu næsten 30 procent af aktierne i Topnordic/Ementor til en værdi på godt en halv milliard danske kroner.

Bestyrelsesformand Ib Kunøe har købt 1.390.000 aktier i Topnordic/Ementor til en pris på godt 22 millioner danske kroner. Gennemsnitsprisen per aktie er 18,40 norske kroner (cirka 16,3 danske kroner).

Det er næsten halv pris af, hvad Topnordic/Ementor-aktien kostede for en måned siden, hvor kursen lå på 30,50 norske kroner (cirka 27 danske kroner).

Ib Kunøe ejer nu 28.634.190 aktier i Topnordic/Ementor. Det svarer til, at Ib Kunøe kontrollerer 29,97 procent af aktierne i Topnordic/Ementor-koncernen. I forhold til den aktuelle dagskurs betyder det, at Ib Kunøe ejer aktier for godt 500 millioner danske kroner i Topnordic/Ementor.

Ib Kunøe er ikke den eneste, der køber op i Topnordic/Ementors aktier. Også Peter Trans, der er direktør for Topnordic i Danmark har købt aktier i selskabet.

I går brugte Peter Trans godt 160.000 danske kroner på at købe yderligere 10.000 aktier i koncernen, således at Peter Trans nu ejer 397.494 aktier i Topnordic/Ementor, som ifølge den aktuelle kurs har en værdi på knap syv millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere