Ib Kunøe trækker økonomidirektør tilbage

Efter at være udlånt i mere end to år til Columbus IT trækker Ib Kunøe nu sin økonomidirektør, Sven Madsen, tilbage til holdingselskabet. Sven Madsen fortsætter dog i bestyrelsen for Columbus.

It-rigmanden Ib Kunøe trækker nu sin økonomidirektør Sven Madsen tilbage til Consolidated Holdings.

Da Ib Kunøe gennem sit selskab Consolidated Holdings i december 2004 købte en tredjedel af Columbus IT overtog han et selskab i krise. Da dårlige økonomiske resultater i 2005 trak flere topdirektører ned fra deres stillinger i Columbus IT, valgte Ib Kunøe i august 2005, at sætte Sven Madsen ind som midlertidig økonomidirektør med ansvar for at vende virksomheden til succes. Dengang var det kun meningen, at Sven Madsen skulle sidde på jobbet i et halvt års tid.

Det er nu blevet til to et halvt år.

»Det trak længere ud end det var oprindeligt tænkt, på grund af ledelsesskifte og restrukturering,« siger Sven Madsen.

Nu er Sven Madsens job overstået og han går fra 1. januar tilbage til sit oprindelige job som økonomidirektør i Consolidated Holdings. Her skal han stå for sine oprindelige opgaver i selskabet med køb og salg af virksomheder og udvikling af selskaberne i Consolidated Holdings. Det drejer sig blandet andet om Topnordic, Columbus IT, Danware og Guideix.

Helt slipper Sven Madsen dog ikke Columbus IT. Han sidder fortsat i bestyrelsen, ligesom han også sidder i bestyrelsen for Kunøes anden ERP-investering Guideix.

Ny økonomidirektør i Columbus IT bliver Heine Thorsgaard, der hidtil har været koncernøkonomichef i selskabet. Han overtager en forretning i vækst. I Columbus IT's seneste kvartalsregnskab forventede ledelsen, at få et overskud før skat og afskrivninger på omkring 40 millioner kroner og en omsætning på næsten 900 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere