Getmore-direktør afviser kendskab til opskrivninger

Direktør og medejer af onlineforhandleren Getmore kender ikke noget til de millionopskrivninger, som de øvrige ejere har foretaget.

Det kniber tilsyneladende med kommunikationen i ejerkredsen bag de to onlineforhandlere Multimedia World A/S og Getmore A/S. Tirsdag kunne CRN fortælle, at selskaberne ASI Holding Aps og SHU Holding Aps i deres seneste regnskaber har opskrevet værdien af de to forhandlere med i alt 65 millioner kroner. Heraf er der opskrivninger på 50 millioner kroner alene i Getmore.

Men i en mail til CRN afviser direktør og medejer af Getmore, Kaiser Raja, at kende til de pågældende opskrivninger

»Jeg kan meddele, at jeg af gode grunde intet kender til opskrivninger foretaget i regnskaberne for ASI eller SHU Holding, da jeg ikke ejer eller har andel i disse. Hvis du ønsker at vide om deres regnskaber må du kontakte dem,« skriver Kaiser Raja i en mail til CRN. Han afviser samtidig, at der er foretaget tilsvarende opskrivninger i hans eget holdingselskab Mirakle Aps, som ejer 40 procent af Getmore.

De resterende 60 procent af Getmore-aktierne er ligeligt fordelt mellem ASI og SHU, der kontrolleres af henholdsvis Asif Mahmood og Sagib Hussain

Revisoren i ASI og SHU, Jørgen Kristiansen, Profil Revision, har overfor CRN oplyst, at millionopskrivningerne i ASI og SHJU er sket med baggrund i et tilbud om køb af Getmore på 80 millioner kroner. Jørgen Kristiansen vil dog ikke oplyse detaljer om tilbuddet, eller hvem der står bag tilbuddet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra ejerne af SHU og ASI, Sagib Hussain og Asif Mahmood.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere