Artikel top billede

Spil online med lækre kvinder

Smukke piger skal sælge ny spiltjeneste.

Er du træt af at spille computerspil med din lillebror eller en ukendt gut i cyberspace, så kan du jo bare købe dig en lidt mere interessant spille-ven.

En ny tjeneste forsøger at skabe en forretning ud af at formidle kontakt mellem mandlige gamere, der vil betale for at spille sammen med smukke piger.

På GameCrush står 1200 smukke piger klar til at underholde mandlige gamere, der gerne vil have noget flot at se på, mens de spiller.

Men de får ikke blot noget kønt at kigge på. GameCrush er bygget op som en videotjeneste, så man kan flirte med de lækre damer, mens man udfordrer dem i tetris, billard, mølle eller andre onlinespil på GameCrushs egen hjemmeside. Man kan også udfordre sin nye legekammerat i et Xbox Live-spil, men så ryger fornøjelsen af at se hendes skønne åsyn i løbet af spillet.

GameCrush forsøger senere at binde sin tjeneste sammen med PlayStation 3, Wii og World of Warcraft.

Det svarer til at gå på bar
Men det er ikke gratis at få en skønjomfru til at smadre dig i sænke-slagskibe.

Det koster cirka 40 kroner at spille seks minutters onlinespil. Spiller du Xbox Live, hvor der ikke er indbygget videochat, bliver kvinden hængende i 10 minutter.

Firmaet forklarer, at pigerne får lov til at beholde 60 procent af indtægterne, og at prisniveauet generelt er udmålt efter, hvad det ville koste at købe en drink til en pige i en bar. Det skriver Ign.

Når spillet er slut, skal man desuden bedømme hvor lækker ens legekammerat var. Hvor dygtig hun var til at spille, og hvor god hun var til at flirte.

Om der er et marked for GameCrush vil tiden vise, men i øjeblikket er nyhedens interesse ved at vælte siden omkuld. Den er i skrivende stund ikke mulig at komme ind på.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere