Zitech satser internationalt med nyt Media Center

Den danske computerproducent Zitech er på banen med en løsning hvor DVD-afspiller, videobåndoptager, stereoanlæg, forstærker, radio med mere er samlet i én boks.

Fladskærme og computere flytter ind i stuerne. Det kan skabe debat rundt om i de danske hjem, hvor ikke alle er lige begejstrede for at have flere ledninger til at ligge og flyde i stuen. Men det behøver nu ikke længere være anledning til en diskussion. Efter halvandet års intens udviklingsarbejde lancerer danske Zitech nu en samlet løsning, der skal erstatte DVD-afspiller, videobåndoptager, stereoanlæg, forstærker, radio med mere. Fremover kan alt AV-udstyr samles i Media Center.

»Der er ingen tvivl om at vores ambitioner rækker langt ud over Danmark«, siger Jacob Ringgaard der er marketingschef hos Zitech. Sammen med Microsoft indtager de markedet i USA samt 10 europæiske lande.

»Meget tyder på at PCen rykker ind i stuen. Nu har vi så skabt en platform i et smukt design, der berettiger den til at stå fremme i stuerne«, siger Jacob Ringgaard til ComON.
Zitech har til opgaven hyret designere fra Bang og Olufsen. Han lægger ikke skjul på, at det har været en kæmpe udfordring at få de fysiske rammer til at spille sammen med de øvrige krav, der er til teknologien.
»Støjen skulle reduceres, og der skulle findes køleplader, der ikke var grimme«, forklarer Jacob Ringgaard.

Men efter 18 måneders udviklingsarbejde lykkedes det at få gjort Media Center til et præsentabelt møbel, der kan stå fremme i stuerne. Desuden er den næsten tyverisikret. Den vejer 22 kilo og er ikke det første, tyven vil stikke af med under armen.

Media Center bliver lanceret i Danmark den 2. september sammen med den danske udgave af Microsofts Media Center Software, der indtil videre har solgt over en million eksemplarer verden over.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere