Til september kan du blive Gud

Skaberen af Sims og Sim City klar med nyt revolutionerende spilkoncept, der lader din computer blive invaderet af din nabos tvivlsomme forsøg på at lege gud. Tjek lige den forventede omsætning...

Der er vist ikke mange gamere derude, der ikke har hørt om spillene Sims og Sim City. Og NU ser det ud til, at afløseren er klar. 'Spore'... One game to rule them all... Det er ikke overraskende den samme mand, den i spilleverdenen levende legende, Will Wright, der er skaberen bag det ny koncept.

Hvor man i Sims styrede et antal personer gennem deres udvikling i en virtuel verden, kan man i 'Spore' for alvor tale om et spil, der starter helt forfra. Det forlyder endnu ikke, om vi skal tilbage til The Big Bang, men faktum indtil videre er, at du starter som encellet skabning i urhavet og udvikler dig herfra op til moderne tid.

Udviklerne er mere end spændt på at se, hvilken alternativ mangfoldighed af skabninger, de enkelte spilleres fantasi og evner vil lade dem fremtrylle af evolutionssuppen. Spillet er grundlæggende et singleplayer-game, men vil benytte internettet til at lade de forskellige livsformer sprede sig til andre spilleres virtuelle verden. Det bliver noget af et set-back, når man har brugt al sin biologiske ingenør-snilde til at frembringe det perfekte menneske og opdager, at det i nattens løb har parret sig med et trehovedet monster bestående af lige dele syre og snot...

Det er EA Games, der udgiver det længe ventede spil, som kommer til både PC, Mac, Nintendo DS - og en del mobiltelefoner i øvrigt.

'Spore' er først på gaden til september i år, men bare rolig: Du skal nok blive mindet om det. EA Games satser på en omsætning omkring de 30 milliarder(!) i løbet af de første tre år, så mon ikke der er sat en pæn håndfuld guld af til massiv markedsføring?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere