Dansk firma laver nyt Microsoft-logo

Et dansk designfirma har udviklet nyt logo for Microsoft.

Erhvervssoftwaren Microsoft Dynamics får nyt logo udviklet af det danske designfirma Kontrapunkt.

»Vi er stolte af at lave et logo, som kan gå hen og blive et af mest kendte i verden,« siger direktør og ejer Bo Linnemann fra Kontrapunkt til ComON.

Det 65 mand store designfirma har slået større amerikanske designere i kampen om at udvikle det nye logo til Microsoft Dynamics, hvilket måske bliver et gennembrud for danske Kontrapunkt på globalt plan.

»Vi er selvfølgelig stolte af, at vi kan slå de amerikanske designfirmaer,« siger Bo Linnemann, og pointerer, at det er en kompliceret proces, at udvikle et logo, der kan begå sig og sælge på globalt plan. Blandt andet skal sådan et logo passe ind i de forskellige kulturer, og så skal det juridisk cleares, så det ikke ligner andre virksomheders logoer i de enkelte lande.

Kontrapunkt har arbejdet sammen med Microsoft i fire måneder om udviklingen af det nye logo til Microsofts erhvervsprogram Dynamics. Det nye logo skal med tre sejl signalere enkelthed, vækst og orden.

»Der er jo en visuel identitet i Microsoft. Det her er et kæmpestort projekt for Microsoft, og det er jo fantastisk at være med i,« fortæller Bo Linnemann, som mener, det er epokegørende for dansk design at være med i et sådant projekt.

»Der er jo mange danske designere, der laver produkter. Det her med at sælge honorar-baserede ydelser, er der ikke mange, der kan. Som design-rådgivere er det meget sværere at blive internationale, end på produkter, og det vil jo helt klart styrke vores profil som internationalt designfirma,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere