Yahoo vil ikke sælge for småpenge

Verdens populæreste website vil ikke sælge til Microsoft for sølle 228 milliarder. Den endelige pris forventes over 300.000.000.000 kroner.

Wall Street Journal citerer en såkaldt "unavngiven Yahoo-kilde med kendskab til situationen" for, at Yahoo kun har en hovedrysten tilovers for Microsofts ellers svimlende tilbud på 228 milliarder dollars.

Microsoft overraskede forleden det meste af it-miljøet verden over, ved ganske uopfordret at tilbyde denne nette sum for at overtage ejerskabet af Yahoo, verdens i øjeblikket mest besøgte hjemmeside.

Men det for udenforstående ganske rundhåndede tilbud, afvises øjensynligt blankt af Yahoos ejere, der opfatter det som en "massiv undervurdering" af firmaet. Microsoft har tilbudt Yahoos aktionærer 31 dollars per aktie, men førnævnte kilde citeres for, at intet tilbud under 40 dollars vil blive taget alvorligt.

Hvilket i så fald vil sige, at den endelige købspris ikke kan forventes at ligge under 300 milliarder kroner.

Samtidigt henleder Wall Street Journal opmærksomheden på, at der i tilbuddet slet ikke er taget højde for, at de amerikanske monopolmyndigheder slet ikke vil tillade en fusion af giganterne Microsoft og Yahoo.

Et lille kuriosum er, at Microsoft måtte se deres aktier falde i værdi, efter de havde offentliggjort tilbuddet om at overtage Yahoo - der til gengæld kunne opleve DERES aktier stige. Og firmaet blev således per automatik endnu mere værd.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere