Kommende krig på kærlighed

Europæisk dating-gigant stormer frem med spidse albuer og masser af penge. Det franske firma har netop købt sig ind i Tyskland og planlægger nu massivt fremstød i Danmark.

Europas absolut ukronede dating-konge er det franske site Meetic, med over 33 millioner profiler i databasen. Meetic har nu haft den tykke pung oppe af lommen og foræret sig selv en forsinket Valentines gave. Ikke mindre end 25 millioner euro (184 millioner kroner) har de kærlighedshungrende franskmænd måttet slippe, for at overtage Tysklands næststørste datingportal Neu.de.

Neu.de vil blive videreført af Meetic under samme navn som hidtil, men ellers blive opdateret med Meetics tekniske funktioner, ligesom der fra Neu.de vil være adgang til alle europæiske profiler i databasen.

Sitet gik i luften for kort tid siden, så allerede nu er der adgang til over 33 millioner partnersøgende profiler over hele Europa. Samtidig lancerer Meetic en massiv reklamekampagne, både online og i den virkelige verden, for at skabe opmærksomhed om de ny muligheder.

Om danskerne er parate til at søge deres kæreste i udlandet, kan kun tiden vise, men et hurtigt blik på Danmarks største datingsite, med over en halv million oprettede profiler, viser, at del af brugerne har hængt ud på siderne i årevis, og man kunne således nemt forestille sig, at mange brugere kunne drage fordel af, at udvide jagtterretoriet - især når mængden af potentielt bytte 60-dobles.

I øvrigt har Meetic allerede en dansk side (meetic.dk), med anslået 350.000 brugere og planlægger at udvide deres aktiviteter i landet. Allerede i løbet af dette kvartal, går en ny version i luften - men selvom en profil på Meetic giver adgang til hele Europas datende singler, erkender firmaets internationale direktør, Johan Klaesson, at det kan være svært, at rykke brugernes fastgroede vaner og overgå et så etableret site som dating.dk.

Johan Klaesson mener dog, at markedet er stort nok til dem begge og understreger, at meetic.dk især vil konkurrere på seriøsiteten og sikkerheden.

»Vores site er mindre flirt og mere dedikeret de, der seriøst ønsker en fast partner«, siger han.

Morten Wagner fra Freeway, der driver dating.dk, har tidligere udtalt, at han ikke frygter den internationale konkurrence. Han mener ikke, danskerne gider lede efter partere uden for deres eget lokalmiljø:

»Vi kan se, at datere ikke er villige til at rejse ud af eksempelvis København for at tage på en date«, forklarer han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere