Efterfølgeren til N-Gage er lige på trapperne

Efterfølgeren til N-Gage er lige på trapperne. Enkelhed, bedre skærmbelysning og længere batterilevetid er nogle af de forbedringer, som ifølge Nokia kendetegner den nye N-Gage QD.

N-Gage blev aldrig den salgssucces, som Nokia håbede på. Nu forsøger mobilgiganten sig med en efterfølger til spilmobilen.

Den nye N-Gage QD har ifølge Nokia fået et nyt, mere enkelt design, eksempelvis er den 20 procent mindre end den første model.

Forgængeren blev skarpt kritiseret for mikrofonens placering på telefonens side, hvilket Nokia har taget til sig. Mikrofonen har fået en ny, mere traditionel placering.

Et andet kritikpunkt er, at udskiftningen af memory-card til spil er for omstændig, hvilket der også er rettet op på med efterfølgeren. Endvidere er N-Gage QD udstyret med en såkaldt "hot-swap"-port, som gør det nemmere at skifte spil sammenlignet med forgængeren.

Derudover stiller Nokia brugerne flere forbedringer i udsigt: længere batterilevetid, bedre skærmbelysning, flere smatphone-funktioner, forbedret spilergonomi samt nye applikationer til at koble sig på N-Gage Arena via mobilnettet for at spille online.

»Efter seks måneder på markedet med N-Gage-platformen, ændrer vi vores portefølje på basis af den feedback, vi har modtaget,« meddeler Ilkka Raiskinen, chef hos Nokia i en pressemeddelelse.

Samtlige N-Gage-spil vil være kompatible med den nye N-Gage QD.

N-Gage QD er tilgængelig på det europæiske marked fra maj. Prisen vil ligge mellem 99 og 199 euro.

Nokias N-Gage blev lanceret i oktober 2003, og er mere beregnet til at spille med end at tale i telefon med.

Spilmobiler forventes at få stor succes inden for de næste år. Analytikere vurderer, at der vil blive brugt over 3 milliarder dollars på spilmobiler i 2007.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere