Dansk IT uddeler IT-sikkerhedspris

IT-sikkerhedsprisen gik i år til Morten Storm Petersen fra TDC Internet.

I forbindelse med Dansk IT's konference om IT-sikkerhed har Morten Storm Petersen modtaget den årlige IT-sikkerhedspris. Morten Storm Petersen er afdelingsleder hos TDC Internet og modtager prisen for sin pionerindsats for udbredelsen af den digitale signatur i Danmark. Med prisen følger en kontant belønning på 50.000 kr.

Prisen blev overrakt til ham af IT-sikkerhedschef Jacob Øst Hansen, Nordea, der fremhævede at Morten Storm Petersen har været en meget aktiv deltager i standardiseringsarbejdet omkring digital signatur og PKI-infrastrukturen, både som deltager i forskellige udvalg, men ikke mindst som en dynamisk formand for en række udvalg gennem årene.

Mange af Mortens Storm Petersens arbejder har haft en væsentlig indflydelse for de standarder og arbejdsdokumenter, som i dag ligger til grundlag for udbredelsen af PKI i Danmark.

Prisen på de 50.000 kr. er sponsoreret af Nordea, KMD, TDC, Post Danmark og Dansk IT.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere