Første Thinkpad fra Lenovo

Lenovo lancerede i dag den første Thinkpad, siden selskabet overtog IBM's pc-division.

Den kinesiske pc-producent Lenovo lancerede i dag den første Thinkpad, siden selskabet overtog IBM's pc-division.

Lenovo annoncerede i marts måned, at selskabet som noget af det første vil rebrande IBM Thinkpad til Lenovo Thinkpad, og det ser ud til at Lenovo med sin nye ThinkPad X41 Tablet har valgt at fortsætte IBM's kvalitetsorienterede linie.

ThinkPad X41 Tablet og er en tynd tablet-pc med fuldt tastatur og en 12 tommer skærm. Den vejer 1,59 kg og er 29 millimeter tyk. Den kan både bruges som en normal bærbar og som en lille tavle, hvor brugeren skriver på skærmen med en digital pen. Maskinen leveres med et otte-cellers batteri, som har en levetid på 6,3 timer - levetiden kan udvides til 8,5 timer med et "Extended Life Battery".

ThinkPad X41 Tablet er udstyret med en 1,5 GB Pentium M-processor, der understøtter WLAN. Desuden kommer den med et 915GM Intel-chipsæt, PC2-4200 DDR2 RAM og den integrerede grafikløsning, Intel Graphics Media Accelerator 900.

Maskinen kommer på markedet i USA den 14 juni, hvor prisen starter på 1899 dollars svarende til 11500 kroner.

Flere analytikere har spået, at Lenovo vil være i stand til at lægge pres på primært HP på det amerikanske marked, men det vurderes, at også de øvrige notebook-producenter gør klogt i at holde øje med den nye spiller på markedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere