TV, film og multimedia direkte til hjemmene

Indbyggerne i den britiske by Hull får nu adgang til multimediatjenester og interaktive fjernsynstjenester via Europas første ADSL-baserede interaktive digital-tv tjeneste. I første omgang bliver der tale om video-on-demand, tv og lynhurtig adgang til Internet. Lanceringen af de nye tjenester fandt sted den 18. oktober, og omfatter 1.500 abonnenter hos Kingston Communications. Øvrige 155.000 kunder vil modtage samme muligheder, efterhånden som Kingston installerer Newbridge-udstyret i hele sit netværk.


- Med denne lancering er vi solidt placeret på forkant med ADSL-teknologien, og samtidig skaber vi et af de mest avancerede telenetværk i verden. Det er ikke bare Fast Ethernet, ikke bare video-on-demand eller digital-tv, men en hel pakke af tjenester som vi kan levere over vores netværk. Efter at have arbejdet med teknologien i mange år, forstår vi ADSL, og vi forstår de muligheder ADSL har. Vi tror på, at de tjenester vi tilbyder, vil blive lanceret verden over via de 800 millioner kobberkabler, som i dag bruges til telefoni, siger Steve Maine, Chief Executive for Kingston Group.


Samarbejdet mellem Kingston og Newbridge indebærer at Newbridge leverer sit 3dSL-distributionssystem, som Kingston udnytter til at levere de avancerede tjenester. 3dSL kombinerer ATM-switching, ADSL-teknologi og IP-routing og kan indføres hurtigt og effektivt via Kingstons 14 lokale telefoncentraler. Båndbredden på op til 4,5 Mbit/sek sætter Kingston i stand til at levere en billedkvalitet, som svarer til digital-tv.


- Med Newbridges 3dSL løsning bliver Kingston den første europæiske tele-udbyder, der til fulde udnytter investeringen i eksisterende kobberledninger. Kingston kan nu udvide tjenesterne og konkurrere med kabel-tv på en aggressiv og alligevel økonomisk måde. Vi forventer, at måden multimedia-tjenester leveres på, forandres dramatisk i de kommende år. Med 3dSL-teknologien overvindes de begrænsninger, som hidtil har forhindret teleudbydere i at levere tjenester som interaktiv-tv og bredbåndstjenester, siger Brian Keating, Vice President for Newbridge Networks.


De nye tjenester, som borgerne i Hull vil få til rådighed via deres kobber-baserede telefonledning, omfatter bl.a.
digital tv med op til 55 kanaler, Internet-adgang med 2 Mbit/sek og et mix af lokale nyheder, information, underholdning og shopping muligheder.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Jobindex Media A/S
    Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere