Yahoo-ejer håber på salg

Den højtråbende auktionær Carl Icahn lugter blod. Siden Yahoo-direktør Yang forlod skuden, har Icahn købt yderligere andele i firmaet. Alt tyder på en Microsoft-handel.

Da handlen mellem Microsoft og Yahoo brød sammen tidligere på året, var en af de mest skuffede parter Carl Icahn.

Yahoo-auktionæren var rent ud sagt rasende over, at han ikke kunne se sin investering vokse som følge af en grad af fusion med Microsoft. Men nu er der måske alligevel mulighed for, at den højtråbende auktionær kan tjene en lille skilling.

Siden Jerry Yang for nylig valgte at forlade Yahoos topstilling, har Icahn købt yderligere aktier i Yahoo. Icahn skulle angiveligt have investeret 30 millioner kroner. Det er ikke nogen hemmelighed, at Icahn mente, at det var Yang, der forpurrede handlen med Microsoft. Icahn forsøgte endda at vælte bestyrelsen men blev beroliget ved at få yderligere magt og allierede i bestyrelsen.

Dermed har Icahn aktier for 450 millioner kroner - eller cirka 5,5 procent. Det kunne tyde på, at heller ikke han har mistet troen på, at der kan laves en handel med Microsoft, som kunne få værdien til at stige.

Yahoo-aktien er faldet støt de seneste måneder. I øjeblikket ligger den på 10 dollar stykket. Det må siges at være noget mindre end de 33 dollar, som Microsoft bød og fik afslag på tidligere i år. Icahn skulle have betalt 9,92 for sine nye aktier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere