Palm VII kan nu købes i hele USA

Den nye håndholdte computer Palm VII sælges nu i hele USA til $499. Palm VII blev introduceret tidligere på året til $599, og kunne i første omgang kun købes i New York området. Som den første håndholdte pc er den udstyret med trådløs adgang til Internet gennem Palm.Net, der benytter en teknologi kaldet "web clipping" til at hente web-indhold. Brugerne kan nu vælge mellem tre forskellige abonnementsformer. Basic Plan koster $9.99 om måneden for 50 KB, Expanded Plan koster $24.99 for 150 KB, og Volume Plan koster $39.99 for 300 KB. Herudover betaler man $0.20 per KB.


3Com har indgået aftaler med firmaer som Amazon.com, eBay og Fidelity Investments, som betyder at man kan foretage bestillinger og handle aktier med den håndholdte computer. Det er også muligt at sende og modtage elektronisk post. Palm VII kan også bruges til at skabe trådløs adgang til lokale netværk i Intranet-miljøer.


Flere informationer findes på http://www.palm.com/pr/palmvii/7whitepaper.pdf og http://www.palm.com/devzone.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Despec Denmark A/S
    Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

    Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere