Browseren kun til børn

Hvis du er bekymret for dine børns færden på internettet, så kan du tvinge dem til at bruge browseren Kido'z.



Det sker jævnligt, at niche-browsere ser dagens lys.

Og strømmen af skræddersyede browsere fortsætter.

Denne gang er det blevet tid til endnu en browser, som skal hjælpe børn sikkert rundt på nettet. Kido'z-browseren er til de mindste børn, som forældre ikke tør slippe løs på nettet på egen hånd. I et beskyttet miljø kan de spille spil, se videoer eller besøge godkendte hjemmesider.

Standard-indstillingerne tilpasses alderen og kønnet på barnet. Efterfølgende kan forældrene tilføje eller fjerne hjemmesider, som børnene har adgang til.

Kido'z er tilgængelig på 17 forskellige sprog. Men endnu ikke på dansk. Den grafiske brugerflade tillader dog, at man kan manøvrere rundt uden at kunne læse.

Om den overbeskyttende browser vinder indpas i Danmark, må tiden vise.

Hos Medierådet i Danmark mener man ikke nødvendigvis, at børnebrowsere er den fulde løsning.

»Børnebrowsere er en form for filter. Og filtre kan være udmærket. For os er det bare vigtig, at filtrene aldrig står alene. Forældre skal tage deres børn i hånden og lære dem, hvad der er skidt og godt på nettet. For de vil møde ubehagelige ting på nettet, uanset hvad vi gør for at beskytte dem. Så er det bare vigtigt, at de ved, hvor de skal finde hjælp,« siger Michala Paulli fra Medierådets oplysnings-afdeling til ComON.dk.

Browseren er baseret på Adobe Air.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere