Xerox: Snak med din printer

Ny teknologi fra Xerox skal gøre det lettere at justere farverne i sine dokumenter - uden at være ekspert.

Xerox har udviklet software der oversætter kommandoer som »gør skyen mere blå« eller »gør baggrunden mere lyserød« til præcis den numeriske kode, som printerne bruger til print af farvedokumenter. Teknologien skal gøre det lettere at justere farver i dokumenter uden at være ekspert.

»Der er i dag rigtig mange brugere i kontorverdenen, som ikke er farveeksperter, men som kan beskrive hvordan de ønsker en given farve skal være. De ved bare ikke, hvordan de skal håndtere farvepaletten for at opnå den farve, som de ønsker. Det burde ikke være nødvendigt at være farveekspert for at gøre skyen mere mørkeblå eller at tilføje mere gult eller rødt til en solnedgang,« siger Morten Felding, adm. direktør for Xerox i Danmark.

Det er Xerox-forskeren Geoffrey Woolfe, der har udviklet en metode til at oversætte almindelige ord, som anvendes til at skelne mellem skygger og farver, til et teknisk farvesprog udviklet af ingeniører.

»Den innovative del af forskningen er afkodningssproget. Når alt kommer til alt, så handler det om anvendelighed. Brugen af farver er fremherskende i dag, men det burde ikke være nødvendigt at være farveekspert for at kunne håndtere farver,« siger Geoffrey Woolfe.

Ved at tilføje stemmestyring kan man bogstaveligt talt bede en computer om at skrue op for det lilla i en buket blomster, eller man kan bede kontorprintere om at printe farver på en bestemt måde, fortæller Xerox, der har søgt om patent på teknologien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere