Nyt Halo-spil piratkopieret inden frigivelsen

Det nye Halo til Xbox er landet på nettet som piratkopi allerede inden lanceringen.

Et af årets mest ventede spil til Xbox 360, Halo Reach, er allerede dukket op på nettets fildelings-tjenester. Det skriver BBC. Halo Reach bliver ellers først lanceret den 14. september, så den tidlige spredning af piratkopien er lidt af en katastrofe for Microsoft. Flere hundrede brugere har angiveligt allerede downloadet piratkopien.

Nu forsøger Microsoft at finde frem til, hvem der er skyld i lækagen. Microsoft har selv gjort spillet tilgængeligt tidligt for udvalgte anmeldere og journalister gennem sin Xbox onlinebutik – og det kan være, at den skyldige skal findes i denne gruppe. Men det kan også være en af Microsofts egne medarbejdere.

”Vi undersøger stadig detaljerne omkring den påståede lækage af Halo Reach og har ikke mere at sige på nuværende tidspunkt,” lyder den kortfattede besked fra Microsoft ifølge BBC.

Allerede få timer efter, at piratkopien af spillet dukkede op, blev de første videoer fra spillet uploadet på YouTube.

Microsoft har tidligere slået hårdt ned på piratkopiering af spil. I 2009 blev tusindvis af spillere udelukket fra Xbox Live-tjenesten, fordi de havde manipuleret deres konsoller så de kunne bruges til piratkopierede spil.

Det antydes nu, at alle, som henter og installerer piratkopien af Halo Reach, kan risikere den samme grumme skæbne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere