Mere mobil- og web-tv til danskerne

Cybercity og Sonofon bliver først klar med tv-produkter, der kan matche konkurrenternes bud i løbet af i år. Første etape er mobilt tv inden sommerferien. Dernæst følger web-tv og ip-tv.

Norske Telenor, der er repræsenteret ved Cybercity og Sonofon i Danmark, blæser nu til angreb mod sine konkurrenter på tv-området i Danmark.

Til Berlingske udtaler Cybercitys danske markedsdirektør, at tele-firmaet er på vej med hele tre tiltag, der knytter sig til levende billeder.

Den 1. juli vil Sonofon-kunder kunne købe adgang til direkte fjernsyn på mobilen via Sonofons Turbo 3G-net. Markedsdirektør Henrik Skov siger til Berlingske, at der bliver tale om en pakke med 10 danske og udenlandske kanaler.

ComONs søster-magasin Mobil.nu har tidligere kigget nærmere på tv-udbuddet hos de danske mobilselskaber, hvor Sonofons nuværende mobile løsning ikke var blandt de markedsledende. Se indslaget her.

Efter sommerferien følger næste etape i Telenor-koncernens tv-satsning. Der bliver tale om web-tv. Tiltaget kommer til at minde om YouSee-løsningen, hvor man kan købe sig adgang til film og tv-kanaler direkte i en web-browser.

Sidst på året følger så endnu et kapital i tv-føljetonen. Her bliver der tale om tv-signaler leveret via bredbåndforbindelsen.

»Her får kunderne så en boks, så de kan optage programmer eller kan holde pause i direkte tv. Jo, det er i direkte konkurrence med både TDCs YouSee og med Telia Stofa, hvor mobil-tv og web-tv mere er supplementer,« siger Henrik Skov til Berlingske.

Telenor vil blandt andet lokke tv-kunder til de kommende produkter med sport. Firmaet har retten til Sas-ligaen og OL og Vm i fodbold 2010.
TV er ikke et fuldstændig uberørt område for Telenor, der også ejer Canal Digital.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere