Dansk-norsk mobil-fusion

Danske WPAmobile, der specialiserer sig i mobile løsninger til erhvervslivet er fusioneret med norske ePocket Solutions

Med fusionen mellem norske ePocket Solutions og danske WPA Mobile skaber de to selskaber, hvad de selv kalder en førende europæisk udbyder af mobilløsninger til montører og serviceteknikere på farten.

Danske WPA mobile er førende indenfor mobile serviceløsninger i Danmark. ePocket har en tilsvarende position som markedsleder i Norge og har derudover en godt fodfæste i både Sverige og Tyskland.

»Sammen vil WPA og ePocket være en klar markedsleder i Skandinavien og det nye ePocket Handyman produktudbud vil i høj grad forstærke vores udbud til større service- og industrivirksomheder i Danmark,« udtaler Per Pedersen, der har titel som CEO for WPA Mobile.

Rent praktisk gennemføres fusionen ved, at norske ePocket udsteder nye aktier til WPA Mobiles nuværende ejere, der blandt andet tæller it-venturevirksomheden Via Venture Partners, som forbliver som investor i det nye selskab.

»Vi er begejstrede over fusionen mellem ePocket og WPA og vil fortsat støtte op om ePockets stærke vækst,« udtaler John Helmsøe-Zinck, der er Managing Partner hos Via Venture Partners.

Det nye ePocket forventes at nå en omsætning på mere end 62 millioner danske kroner i 2011. Det nye samlede selskab beskæftiger omkring 65 ansatte i Oslo, København, Gøteborg og Dortmund.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere