Danskere vil have Sonofons delfin tilbage

Sonofon har for nylig fyret den populære delfin som logo. Danskere er dog meget uenige med den beslutning, viser en ny undersøgelse fra ComON. Sonfon håber på forståelse på længere sigt.

Vi vil have delfinen tilbage. Så klart kan resultatet af afstemningen på ComON tolkes. Tre ud af fire læsere mener, at det er en dårlig idé, at Sonofon har valgt at skifte det velkendte delfin-logo ud.

»Jeg tror også, at der var mange, der mente, at det var en dårlig idé, da fodboldspilleren Morten Olsen stoppede. Nu går vi en ny tid i møde med Cybercity-alliance, og derfor har vi brug for et samlende logo,« siger divisionsdirektør Peter Berg fra Sonofon til ComON.

Sonofon mener blandt andet ikke, at delfinen var forenelig med bredbånd, som Sonofon nu skal sælge i samarbejde med Cybercity. Delfinen er ifølge Sonofon kun et billede på mobiltelefoni.

»Det er svært at spå om, hvorvidt det nye logo nogensinde vil blive lige så populært eller genkendeligt blandt forbrugerne som delfinen. Delfinen er en hård konkurrent at være oppe imod. Men det er vores ambition at det nye logo skal blive lige så populært,« siger Peter Berg.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere