Priskrig på konsolmarkedet

Microsoft har sænket prisen for Xbox-konsollen til 199 dollar i USA.

Microsoft Xbox, Nintendo GameCube og Sony PlayStation 2 koster nu det samme i USA - 199 dollar. Sony startede priskrigen i begyndelsen af denne uge ved at nedsætte prisen for sin PlayStation 2 (PS2) konsol med 30 pct. til 199 dollar, mens den gamle PlayStation One konsol nu kan købes for 49 dollar.

Det har nu fået Microsoft til at reagere ved at sænke prisen for sin Xbox fra 299 til 199 dollar i USA. På det japanske marked har Microsoft gennemført en lignende prisnedsættelse fra 270 til 193 dollar. Prisnedsættelsen skal finansieres ved at flytte produktionen af Xbox fra Ungarn til Kina.

Nintendo er det eneste af de tre firmaer, som indtil videre ikke har kastet sig ind i priskrigen. Firmaet reagerede på Sony's prisnedsættelse ved at fremskynde sine online-planer, men det er usikkert om Nintendo også vil sænke prisen for GameCube til under 199 dollar for at skabe luft til konkurrenterne.

(Kilde: CNET)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere