Beta-test DRs kommende hjemmeside

Danmarks Radio lancerer ny hjemmeside til efteråret, hvor brugerne i højere grad kan lave individuelle sider. Utålmodige sjæle kan afprøve beta-udgaven nu.

Danmarks Radio har lukket op for sit laboratorium og inviterer på smagsprøver.

Der er tale om den kommende udgave af DR.dk, som man allerede kan kigge nærmere på ved at besøge denne hjemmeside.

I bedste web 2.0-stil bliver der tale om en hjemmeside med rig mulighed for at personalisere formen på Danmarks pt. anden mest besøgte hjemmeside (Krak.dk er danskernes favorit).

Hvis man registrerer sig som bruger på det nye DR og oplyser sine præferencer, vil ønskerne også indgå i udseendet. For eksempel vil en person med interesse for sport få præsenteret meget mere sports-indhold - end personer med interesse for kultur.

DR indrømmer, at man har hentet inspiration hos tjenesterne iGoogle og Netvibes.

Projektet har fået navnet Mit DR.

»Det handler om at føle sig hjemme på dr.dk og om at få mere ud af de mange programmer, services og tjenester, vi tilbyder. Med Mit DR får brugeren en skræddersyet profil, er tager højde for at vi alle er forskellige, og har forskellige interesser, hvilket jo ligger helt i tråd med det at levere public service til danskerne,« siger chefredaktør for dr.dk, Karen W. Hertz.

Udviklerne håber på masser af feedback på det foreløbige resultat.

»Der ligger et stort arbejde i at udvikle Mit DR-projektet, så input fra brugere med knowhow og interesse, er vi naturligvis rigtigt glade for at få. Fungerer funktionerne og designet ordentligt? Virker sitet for Mac-brugere? Og hvordan fungerer redigeringen på den enkelte widget? Det er nogle er de spørgsmål, vi gerne vil have feedback på fra brugerne, så Mit DR kan blive endnu bedre, når det lanceres til efteråret,« siger Christian Valentiner.

Der er flere informationer om Danmarks Radios kommende eksperimenter her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere